снимка dir.bg Навръх Празника на влюбените 14 февруари водещият Деян Славчев-Део

...
снимка dir.bg Навръх Празника на влюбените 14 февруари водещият Деян Славчев-Део
Коментари Харесай

Навръх празника! Део стана баща за втори път

снимка dir.bg 

Навръх Празника на влюбените 14 февруари водещият Деян Славчев-Део и брачната половинка му Мариана оповестиха раждането на второто си дете. “Днес се видях с една от най-големите ми любови. Добре пристигнал, Теодор! ”, написа Мариана във Facebook, съобщи Нова Варна. Део добави: “Заформяме тим. Добре пристигнал, Теодор! ” Новината, че двойката чака второ дете се популяризира на 43-ия рожден ден на Део през месец август.

``
реклама

Тогава той се снима със брачната половинка си и сина си Борислав. Мариана театралничи с огромен стомах и по този начин всички схванаха, че е бременна. Първият наследник на двойката – Борислав, ще навърши три годинки през април. Део и Мариана подписаха брак през есента на 2017 година. След раждането на Боби Део разкри, че бащинството е трансформирало целия му свят: “Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава наслада, това е магия. ”
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР